Фабрика Бакалейних Продуктів



Фабрика бакалейных продуктов
Головна » Прес-центр » Преса про нас
A+ R A-

eto_vkusno_2_2013У своєму новому випуску журнал "Это вкусно" і торгова марка "Жменька" проводять спільне цікаве дослідження, зібравши всі найсмачніші страви з рисом з кухонь різних країн світу! Цілий розворот в журналі схожий на екскурсію по різних країнах і дослідження традиційних страв.

Іранський тах-чин, Японські суші, Італійське різотто, Іспанська паелья і навіть Український рисовий пудинг - всі тонкощі і секрети приготування цих неймовірних страв зібрані і підготовлені для всіх читачів журналу!

kushat_podano_9_2013Вересень - час соковитих свіжих плодів, дарів дерев і кущів! Саме час збору смачного врожаю, після якого настає болісний вибір, що ж з цим урожаєм робити. Журнал "Кушать подано" подає свіжі ідеї застосування сезонних плодів на сторінках нового випуску
kushat_podano_5_2013Попереду літо, а значить, стартує сезон жорстоких дієт. Але будь-який лікар скаже, що можна залишатися стрункою, не морячи себе голодом. Весна і літо - сезон овочів. Сама природа дарує весь спектр вітамінів і мінеральних речовин спраглому за ними за зиму організму. Обдурити свій організм з користю для здоров'я просто, варто лише додати до овочів білки і "правильні" вуглеводи - і раціон буде смачним і ідеальним для підтримки гарних форм! Як це зробити - розповідає журнал "Кушать подано"

kushat_podano_4_2013Журнал «Кушать подано» № 4/2013 створив вишукано збадьорюючі фантазію рецепти за участю звичних для нас круп! Гречані роли - це революційне перевтілення традиційної крупи в неймовірно смачний і не менш корисний сніданок, який здатний зарядити енергією і всіма необхідними корисними речовинами на цілий день!

hudeem_legko_4_2013

Бути вічно молодими і вічно прекрасними? Легко! Якщо разом з дивовижними фактами про звичні продукти харчування, які представляє журнал "Худеем легко" № 4/2013

Злакові хлібці - незамінні помічники тим, хто худне і тим, хто просто дотримується збалансованого харчування! У квітневому номері журналу можна дізнатися, чому хлібці виступають прекрасним низькокалорійним перекусом

Сторінка 8 з 13