Фабрика Бакалейних Продуктів



Фабрика бакалейных продуктов
Головна » Прес-центр » Преса про нас
A+ R A-
dobrye_sovety_3_2013Не так вже давно в наших магазинах з'явився новий продукт - хрусткі хлібці. Вони бувають тверді і які тануть у роті, нейтрального смаку, солоні й солодкі, пікантно гострі, приготовані на дріжджах і без них. Про те, які ж з них можуть стати гідною альтернативою звичайній буханці хліба для тих, хто хоче бути стрункими і красивими, розібрався журнал "Добрые советы" №3/2013
kushat_podano_2_2013 Існують корисні солодощі, які не тільки не псують зуби, але і не шкодять фігурі! Про те, що ж це за солодощі - розповідає журнал "Кушать подано" №2/2013 
kushat_podano_12_2012Справжня різдвяна випічка, в яку традиційно додають цитрусові, журавлину або імбир, манить своїм ароматом і пряним смаком. Журнал "Кушать подано" розкриває секрети того, як святкову випічку зробити неймовірно смачною і красивою... Адже печиво, нанизане на стрічку, може стати оригінальною прикрасою новорічної ялинки!
kushat_podano_10_2012Журнал "Кушать подано" розкриває секрети смачних осінніх страв, коли різноманітні овочі і фрукти є в достатку. Що буде, якщо приготувати ніжну рисову молочну кашу з ароматним гарбузом і ніжними яблуками, можна дізнатися саме в жовтневому випуску журналу
9-2012Період осіннього збору врожаю - це час, коли можна заощадити на калоріях і заодно поповнити організм вітамінами і мікроелементами. Овочі та фрукти в достатку... Про те, як урізноманітнити раціон корисною їжею розповідає журнал «Кушать подано» №9/2012

Сторінка 10 з 13