Фабрика Бакалейних Продуктів



Фабрика бакалейных продуктов
Головна » Прес-центр » Преса про нас » Журнал "Полина" №10 2014
A+ R A-

Журнал "Полина" №10 2014

e-mail Друк

polina_10_2014

Без солі і хліб не їжа - говорить народна мудрість.

А жіночий журнал «Полина» у своєму жовтневому номері стверджує, що особливо смачними виходять страви з використанням морської солі ТМ «Salute di Mare». З її допомогою можна:

По-перше, маринувати страви ► використовуючи морську сіль крупного помелу, можна з легкістю замаринувати скумбрію, лосось або оселедець в домашніх умовах;

По-друге, запікати в солі ► таким способом можна запікати рибу, м'ясо, птицю та овочі;

І по-третє, засолювати страви ► так можна приготувати домашнє сало і червону рибу.