Журнал "Кушать подано" №12/1 2014/2015

Друк

kushat_podano_12-1_2014-2015Напередодні святкових застіль кулінарне видання "Кушать подано!" радує своїх читачів справжніми гастрономічними шедеврами. Серед них основний акцент на найбільш улюблені для багатьох, м'ясні страви.

Однією з найбільш вишуканих м'ясних страв, яка поки не отримала популярності, виступає "Яловичина Веллінгтон" - надзвичайне поєднання найніжнішої яловичої вирізки з відбірними спеціями, ароматними грибами і в скоринці з тіста! І для того, щоб страва розкрила всі грані смаку, для приготування цього шедевра варто озброїтися натуральною морською сіллю ТМ "Salute di Mare"!

Довідка: Нова Зеландія - це не тільки "батьківщина" хоббітів, це ще й невідома для більшості туристів традиційна кухня! І одним з її надбань є "М'ясо Веллінгтон", назване на честь столиці цієї дивовижної країни.

У новинному блоці, де можна знайти всі смачні новинки на ринку України, журнал представляє чудових помічників для підготовки Новорічного столу: