Фабрика Бакалейних Продуктів



Фабрика бакалейных продуктов
Головна » Прес-центр » Преса про нас
A+ R A-
30-chudesa_za_polchasa-2-2014Як відомо, харчування - це один з найважливіших чинників прекрасного самопочуття і міцного здоров'я. А також воно має пряме відношення до фігури. Тому при правильному харчуванні можна не тільки забезпечити собі відмінний стан здоров'я, а й перетворити власну фігуру!

Само собою, що на шляху до здорового життя та ідеальної фігури правильне харчування має поєднуватися з фізичними навантаженнями. Тому корпоративний журнал української мережі жіночих фітнес-клубів FitCurves - ":30 Чудеса за полчаса" показує тонкощі в харчуванні, націленому на підтримку здоров'я та придбання стрункої фігури.

У новому випуску редакція журналу висвітлює користь і переваги нешліфованого рису ТМ "Жменька" у статті "Нешліфований рис: 10 причин включити в раціон харчування", а заодно і дарує кілька смачних рецептів з його участю.

tvoe_zdorovje_6_2014Журнал "Твое здоровье" у своєму свіжому випуску акцентує увагу на органічних продуктах харчування і пояснює чому куплені у бабусі натуральні яблука можуть виявитися шкідливішими привізних фруктів; як вибрати корисний продукт, орієнтуючись на його зовнішні показники; що таке ГМО і як їх обійти; яка різниця між поняттями "натуральний", "екологічний", "органічний"; як на полиці магазина знайти воістину корисні продукти. І показує приклад таких продуктів харчування - органічні крупи і пластівці ТМ "Жменька".

Але це ще не все. У даному випуску увага редакції прикута не тільки до органічних продуктів, а ще й до натуральної морської солі. Звідки взялася сіль на столі людини? Яка сіль буває на смак і колір в сучасному світі? Яку краще вибирати для себе і своєї сім'ї? І що таке морська сіль з ламінарією ТМ "Salute di Mare"?

Відповіді на всі ці питання можна знайти в новому випуску журналу.

kushat_podano_5_2014Новий випуск видання представляє цікаві рецепти неймовірно смачних кулінарних шедеврів, які можна приготувати за допомогою продукції з асортименту ТМ "Жменька"! У своєму свіжому номері журнал представив читачам баклажани з кус-кусом й овочами! Багатий смак східного кус-куса, пікантні печені овочі і дуже смачна заправка - це кулінарний шедевр, який легко і просто приготувати завдяки ТМ "Жменька"!

polina_5_2014Яка різниця між різними видами рису: Супер Басматі і Девзира, Круглозернистим й Арборіо, Жасміном і Пропареним? Чому вони відрізняються за кольором і формою зерна? З якого рису краще готувати плов, молочну рисову кашу, роли?

Розкрити відповіді на всі ці питання зміг журнал "Полина" №5/2014: на прикладі широкого асортименту рису ТМ "Жменька", видання розповідає про те, як правильно використовувати кожен окремий вид і яку страву з нього приготувати, щоб отримати справжній делікатес!

dobrye_sovety_5_2014У харчовій піраміді нижній рівень (тобто основу харчування) по праву займають злакові - гречка, рис, пшоно, вівсянка, мультизлакові суміші, макарони з твердих сортів пшениці і цільнозерновий хліб. Але ж всі злаки різні як за видом (гречка, пшоно, овес, ячмінь, пшениця, ...), так і за способом виробництва (пластівці, цільні і дроблені крупи).

У чому ж різниця, чим різні крупи особливі і корисні, і що найкраще включити у свій раціон харчування? Відповіді на ці питання можна знайти у журналі "Добрые советы" № 5/2014.

На прикладі асортименту ТМ "Жменька" у даному випуску журналу можна знайти не тільки особливості та корисні властивості різноманітних круп, а й дізнатися про новинку на ринку України - Органічні пластівці ТМ "Жменька"! Користь, переваги, і навіть рецепти смачних страв з пластівцями - все найцікавіше і смачне зібрано в одній захоплюючій статті.

Сторінка 4 з 13