Фабрика Бакалейних Продуктів



Фабрика бакалейных продуктов
Головна » Новини » Актуальні новини » На підприємстві успішно впроваджена система управління якістю та безпечністю харчових продуктів
A+ R A-

На підприємстві успішно впроваджена система управління якістю та безпечністю харчових продуктів

e-mail Друк

ТОВ «Фабрика бакалейних продуктів»,Image_3 одне з небагатьох в Україні харчових підприємств, розробило, впровадило, а також успішно сертифікувало Систему управління безпечністю харчових продуктів за схемою FSSC 22000.


Food Safety System Certification 22000 (FSSC 22000) - це надійна, заснована на стандартах ISO, визнана на міжнародному рівні схема аудиту та сертифікації системи менеджменту безпеки харчових продуктів в харчовому ланцюзі поставок. FSSC 22000 використовує існуючі стандарти ISO 22000 та технічні галузеві специфікації "Програми попередніх умов" (ППУ), які були розроблені на підставі обширних відкритих консультацій з численними зацікавленими організаціями.

 

Image_8

Схема FSSC 22000 належить і підтримується некомерційним незалежним Фондом сертифікації безпеки харчових продуктів, що базуються в Нідерландах. Схема визнана Глобальною ініціативою безпеки харчових продуктів (GFSI) і підтримується FoodDrinkEurope (Європейською організацією виробників харчових продуктів і напоїв), GMA (Асоціацією виробників бакалійних товарів США) і багатьма іншими організаціями, пов'язаними з міжнародною торгівлею та забезпеченням безпеки харчових продуктів.


Ефективна Система управління безпечністю харчових продуктів, діюча на виробництві, дає гарантію якості та безпеки виробленої харчової продукції.


Вищезазначена схема схвалена найкращими транснаціональними компаніями (Coca-Cola, Danone, Kraft Foods, Unilever, Nestle та ін), а також провідними українськими виробниками (Roshen, АВК, Світоч та ін.)


Також ТОВ "Фабрика бакалейних продуктів" Image_4для того, щоб відповідати Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів", Закону України "Про дитяче харчування", Постанові Головного державного санітарного лікаря України від 30 червня 2010 року № 20 "Про удосконалення державного санітарно-епідеміологічного нагляду за впровадженням системи НАССР" та Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012 № 590 "Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпекою харчових продуктів (НАССР)", на виробництві сертифікувало Систему управління безпечністю харчових продуктів на відповідність ДСТУ ISO 22000:2007